Wat we kunnen vertellen over ons? Mr. Baklava is een dochteronderneming van Mr. Kebab. Met met merk Mr. Baklava proberen we de echte, originele smaak van Turkse baklava beschikbaar te maken voor je. Daarmee bedoelen we ook echt DE ECHTE. De baklava die wij je namelijk leveren komt rechtstreeks vers uit Gaziantep, Turkije. Daardoor hoef jij niet helemaal naar het oosten te reizen om even te vergeten wat er allemaal om ons heen gebeurt, en te genieten van overheerlijke, authentieke baklava. Dat is wel zo handig in deze tijd.

Hierdoor zijn wij ook erg dankbaar voor de samenwerking die wij hebben met Çelebioğulları uit Gaziantep, Turkije. Met meer dan 35 jaar ervaring en meerdere prijzen voor hun baklava in de wacht gesleept te hebben, zijn zij de gevestigde naam in baklava. Çelebioğulları baklava is ondertussen een waar begrip geworden en niet meer te missen op tafel. Of dat nu op de eettafel is, als toetje na een maaltijd of op de salontafel, als tussendoortje; dat is geheel aan jou.

Waarom we het doen

Wij van Mr. Baklava geloven erin dat iedereen het fundamenteel recht heeft om verrukkelijke baklava te proeven, zoals het hoort. Zonder concessies. Daarvoor doen we het. Maar wat betekent dat voor jou?

Te lang hebben we het moeten doen met cheap baklava uit de supermarkt of de lokale toko. Slap en doordrenkt met suikerwater. Enkel de smaak van pistache, maar opgevuld met gedroogde doperwten. No más! Vanaf nu gaat dat anders. Daarom bezorgen wij je echte, heerlijke baklava met premium ingrediënten. Ga dus lekker zitten, strek je benen en neem een blokje baklava. Proef dan het stukje geluk en genot uit zuidoost Anatolië…

 Volledig met de hand gemaakte baklava

 Volgens origineel recept dat onveranderd is sinds 1984

 Met biologische boerenboter

 100% echte pistache uit Gaziantep

 Gebakken in steenovens met eikenhoutenvuur